[Adv] Handboek ContentStrategie – Herziene editie – Boeien en binden met een praktische contents​​trategie

cover3d_HC3

Het ‘Handboek ContentStrategie’ (#HCS3) neemt de gebruiker mee in een boeiend verhaal dat voor bewustwording, betrokkenheid, beslissing en binding zorgt. Modellen, onderzoeken, voorbeelden en cases nemen de lezer mee in een vertaalslag van contentstrategie naar contentmarketing naar tactiek en campagne. Langs branded, curated en user generated content.

De tactieken voor meer engaging content en een groot aantal marketingmodellen helpen de lezer een strategie om te zetten in een contentmarketingcampagne. Het 6C-model, het SOCCER-model, het positieve effect op de zoekmachinemarketing en social influence plus Petersens model van Boeien & Binden vormen een rode draad.

Dit management- en studieboek is gevuld met infographics, grafische modellen en meer illustraties die boeien. Cases komen onder andere van de hand van Landal Greenparks, Philips, De Hypotheekshop, AtMost.TV en de TU Delft. Het handboek doet waar het over predikt; zo is het #HCS vindbaar op Twitter (@HandboekContent), kent het boek een eigen Pinterest vol infographics en visuele aanvullingen bij het boek.

De blog www.handboekcontentstrategie.nl biedt ook nog eens extra video’s, presentaties en webseminars die zo een het Handboek Content Strategie een relevant crossmediaal karakter geven.

Dodelijk ongeval Watertorenweg

watertetetete

Een 82-jarige man is op 18 december 2014 om het leven gekomen op de Watertorenweg te Kralingen-Rotterdam. De Rotterdammer liep met zijn rollator op de Watertorenweg toen hij geschept werd door een vrachtwagen De man overleed ter plaatse. De chauffeur van de vrachtwagen is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Verkeersspecialisten van de politie hebben de zaak in onderzoek. De 57-jarige vrachtwagenchauffeur uit Nieuwerkerk aan den IJssel is aangehouden en voor verhoor mee naar het politiebureau genomen.
Wie getuige van het verkeersongeval is geweest en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd met de politie contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844.

Leerlingen bereiden zich voor op ‘alice in wonderland’ #kralingen #crooswijk

Talmaschool

De lokale basisschoolleerlingen van de Talmaschool volgen dankzij het Jeugdcultuurfonds culturele lessen bij de Russian School of the Arts. Zo een 60 kinderen van de Talmaschool kunnen dankzij het Jeugdcultuurfonds muziek-, theater-, dans- of grafische lessen volgen bij de Russian School of the Arts. 

Talma en Russian school

De Talmaschool en Russian School werken al langer op andere manieren samen. Binnen het lesprogramma van de basisschool verzorgt de Russian School ‘De Kunstklas’. Dit zijn culturele lessen voor kinderen van groep 3 t/m 8.